За мен

Казвам се Добрин Драганов и съм роден на 25.01.1980г. и съм един от основателите на Invent Art LTD
Как започна всичко !?
Още като малак проявявах всестранни интереси и обръщах внимание на всичко около мен. Наблюдавах със захлас как разцъфват цветята и всички животинки как щъкат нагоре – надолу. Освен природата имах и интереси към всички техники –  исках да знам всичко за тях, как работят и  как са направени. Точно тази страст ми навлече малко неприятности от родителските тела. Доста електронни часовници, игри и детски играчки разглобих, някой поправих, а други развалих. Разглобявах всичко за да видя принципа на действие и на най-малката частица. С времето се сдобих с много умения в тази насока и започнах да разбирам всяка една част каква роля извършва. Толкова много интереси имах и толкова много мечти. Всичко ме вълнуваше – танци, компютри, музика, електроника,  коли, картинг, дизайн, самолети, хеликоптери, катерене, фотография, рисуване, велосипеди и много други неща – списъка е толкова голям. С повечето от тези неща успях да се занимавам, а други все още са в мечтите ми и чакат моите действия. Никак не е лесно да имаш толкова много интереси и желания. Чувствах се като в бурен океан, който ме разбива в скалите. През годините успях да следвам част от мечтите си. Имало е  и периоди, когато съм бил толкова далеч от тях. Колко горчиви години. Чувствах се изгубен и не знаещ на къде да поема. Не един път виждах как всичките ми мечти рухват, как всичко изтича през пръстите ми и губех пътя. Растях и се опитвах да разбера света. Опитвах се да разбера всичко около мен, хората и животните. Постоянно анализирах. Исках да разбера света и другите, за да мога да разбера себе си. Така осъзнах, че отговорите на всички мои въпроси, които съм си задавал през годините са били вътре  в мен – единственото място, на което не бях търсил.
През годините смених много професии – продавах сладолед, бях автомонтьор, зареждах коли с газ, правих метални врати, бях и дърводелец, 3D дизайнер, сухо строителство, електротехник, шофьор спедитор и още други, които не помня. Любознателността от малък ми помагаше във всички професии, който работех, помага  ми и днес. Любознателността е ключа към усвояването на всяка една задача или професия.
Така и до днес не спирам да правя всичко, от което се интересувам и продължавам да трупам умения.
Страстта ми към компютрите не стихва и списъка с програмите, с които работя става все по дълъг.
Ще напиша малка част от програмите, с които мога да работя :
Adobe Photoshop, Adobe Dreamweaver, Adobe Audition, Adobe Flash, Adobe Illustrator, Autodesk 3ds Max, V-ray, CorelDRAW  и още програми за видео и аудио обработка, програми за правене на музика и др.
В сайта има част от нещата, които съм правил. Много от нещата са загубени, поради нетрайността на електронните носители. Тук в този сайт ще публикувам всичко което правя  в бъдеще.
Няма да спирам да преследвам мечтите си и да знам размера им !
А ти знаеш ли своите мечти и размера им ?
Не спирай да мечтаеш !

Пожелавам Ви приятно време с DD ART  „The Dimensions of Dreams ART

С уважение : Добрин Драганов

Не спирайте да мечтаете !